Beste Sporters,

FYSIOFITNESS MEERKERK vanaf 01 Juli weer open !!!

Vanaf 01 juli is er weer recreatieve fitness toegestaan en openen we onze deuren. De maanden juli en augustus zal er gestart worden met een aangepast rooster voor de begeleide fitness groepen.

Om te sporten tijdens de begeleide fitness uren dient u te reserveren via ons reserveringssysteem. Zonder reservering is het niet mogelijk om tijdens deze uren individueel te komen sporten.

Voor de niet begeleide fitness uren hoeft u niet te reserveren.

Om te reserveren klikt u op de link onderaan deze pagina. Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contact op. Dit kan via het contactformulier op de website, telefonisch of persoonlijk.

Voor ieders veiligheid en gezondheid gelden er een aantal regels. We vragen u allen om zich hier zo goed mogelijk aan te houden.

·        Bij binnenkomst bent u verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel.

·        Houd 1,5 meter afstand met andere sporters en begeleiders.

·        Reinig en desinfecteer de apparatuur nadat u klaar bent met de oefening.

·        Maak gebruik van een eigen handdoek.

·        Neem uw eigen drinkfles mee.

Bij binnenkomst en in de oefenzaal hebben wij extra hygiëne zuilen geplaatst. Tevens reinigen wij gedurende de dag de toiletten, kleedruimten, deurklinken en de aanwezige fitnessapparatuur. Voor optimale ventilatie laten wij de tussendeur en de buitendeur de gehele dag open. Om de 1,5 meter te waarborgen vragen wij u om de aanwijzingen in de zaal op te volgen.

Houd u de website in de gaten voor de meest actuele informatie. Ingeschreven leden ontvangen binnenkort een brief met nadere uitleg over de abonnementen.

Heeft u of één van uw huisgenoten Corona gerelateerde klachten zoals: koorts, (neus) verkoudheid, hoesten of kortademigheid blijf dan thuis en laat u eventueel testen.

Reserveer hier voor de begeleide Fitness uren:

Om in te loggen in de reserveringsagenda dient u eenmalig een account met wachtwoord aan te maken.

www.supersaas.nl/schedule/FYSIOFITNESS-RESERVERING/Fitness

Wij hopen u snel in onze sportzaal te mogen begroeten,

Team Fysiocentrum Meerkerk